DE BELANGRIJKSTE VOORSPELLER VOOR SUCCES

deen online en offline assessment
  • Inzicht in de belangrijkste voorspeller van werksucces

  • Inzetbaar op vmbo-, mbo-, hbo- of wo-niveau

  • Per kandidaat andere vragen

  • Vragen worden afgestemd op niveau van de deelnemer

  • Testduur tussen de 30 en 45 minuten

Doel: niveaubepaling en indicatie leervermogen

Intelligentie is, naast competenties en kennis en ervaring, de belangrijkste voorspeller voor succes in werk. Daarom is het van belang om een juiste inschatting te kunnen van het werk- en denkniveau van een kandidaat. Het niveau geeft ook een indicatie van iemands leervermogen.

Inzicht: niveau van intelligentie

U kunt het intelligentieniveau aangeven waarop u een kandidaat getoetst wil hebben: op vmbo-, mbo-, Bachelor- of Master-niveau. Onze modules meten abstract analytisch denkvermogen, cijfermatig inzicht en verbaal logisch redeneervermogen. Tezamen bieden ze een goed beeld van algemeen intelligentieniveau.

Uniek

Deen biedt een adaptieve intelligentietest voor het meten van het werk- en denkniveau. Bij de adaptieve test wordt de moeilijkheidsgraad van de volgende vraag aangepast aan het niveau van de kandidaat. Heeft hij/zij een vraag goed, dan volgt een iets moeilijkere vraag, heeft hij/zij het fout, een iets gemakkelijkere vraag, totdat het juiste niveau is vast te stellen. Deze aanpak voorkomt frustraties bij de kandidaat.

Resultaat: uitslagen per intelligentie-onderdeel

De scores van een kandidaat worden vergeleken met een uitgebreide en representatieve normgroep op het gewenste niveau. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijke tabel inclusief korte algemene toelichting.

Online dashboard

Alle testuitslagen van uw kandidaten kunt u inzien in ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke dashboard, zodat u de ontwikkeling van personen kunt rubriceren en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online betrouwbare en valide testsklaar op elke moment binnen uw HR procedure.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.