INZICHT IN CAPACITEITEN

deen online en offline assessment
Inschatting van werk- en denkniveau
  • Testduur tussen de 30 en 45 minuten

  • Inzetbaar op vmbo-, mbo-, hbo- of wo-niveau

  • Vragen worden afgestemd op niveau van de deelnemer

  • Inzicht in werk- en denkniveau van deelnemer

Doel: niveaubepaling en indicatie leervermogen

Intelligentie is een belangrijke voorspeller voor succes in het werk. Daarom is het van belang om een juiste inschatting te kunnen maken van het werk- en denkniveau van een kandidaat. Het niveau geeft ook een indicatie van iemands leervermogen.

Inzicht: niveau van intelligentie

U kunt het intelligentieniveau aangeven waarop u een kandidaat getoetst wil hebben: op vmbo-, mbo-, hbo- of wo- niveau. Onze modules meten abstract analytisch denkvermogen, cijfermatig inzicht en verbaal logisch redeneervermogen. Tezamen bieden ze een goed beeld van algemeen intelligentieniveau.

Uniek:

Deen biedt een adaptieve intelligentietest voor het meten van het werk- en denkniveau. Bij de adaptieve test wordt de moeilijkheidsgraad van de volgende vraag aangepast aan het niveau van de kandidaat. Heeft hij/zij een vraag goed, dan volgt een iets moeilijkere vraag, heeft hij/zij het fout, dan volgt een iets gemakkelijkere vraag, totdat het juiste niveau is vast te stellen. 

Resultaat: uitslagen per intelligentie-onderdeel

De scores van een kandidaat worden vergeleken met een uitgebreide en representatieve normgroep op het gewenste niveau. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijke tabel inclusief korte algemene toelichting.

Online dashboard 

Alle testuitslagen van uw kandidaten kunt u inzien in ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke dashboard, zodat u de ontwikkeling van personen kunt rubriceren en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online betrouwbare en valide tests klaar op elke moment binnen uw HR procedure.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.