Over Deen

Een bescheiden begin

Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen’ van succes zichtbaar, door zelfontwikkelde (online) tests & assessments.
In 1937 vestigde de heer L. Deen zich als zelfstandig adviseur te Rotterdam. Hij was daarmee één van de vier pioniers op het gebied van werving & selectie. Enkele jaren na de oorlog ging hij samenwerken met de heer dr. Bokslag (van origine bedrijfsarts) en ontstond ‘Deen & Bokslag’. In 1987 droeg de heer L. Deen de activiteiten over aan de heer drs. G.P. Hazelzet. Vanaf 1994 hebeen wij, zowel qua omvang als uitbreiding van activiteiten, een groei doorgemaakt, onder leiding van de heer drs. F.P. Hazelzet en zijn drie managing partners.

Deen was één van de eerste organisaties die in Nederland assessments ontwikkelde en afnam. Sinds die tijd heeft er een enorme ontwikkeling plaatsgevonden van zowel nieuwe online testinstrumenten die wij zelf ontwikkelen en aanbieden als ICT systemen om voortgang van o.a. diverse HR processen te volgen. Ons dienstenpakket is naast het aanbieden van online en offline assessments in de loop der tijd uitgebreid met:

  • Executive Search & Recruitment (professionals, managers & directieleden).
  • Management Development vraagstukken in het hoger segment van de markt.

Onze dienstverlening en jarenlange ervaring staan borg voor zorgvuldigheid en kwaliteit. We richten ons op structuur- en resultaatverbetering voor onze cliënten, vandaar dat wij veel preferred partner contracten gegund krijgen.

Management Development is een speciaal traject dat zelf door Deen is ontwikkeld. Het zijn programma’s voor signaleren van managementtalent en het ontwikkelen van management teams over een tijdsperiode van circa twee jaar. Dit heeft betrekking tot maatwerk assessments, training en coaching. Dit is waar wij ons in onderscheiden en wij verzorgen dit voor de top van het Nederlands bedrijfsleven.

Uit eerder uitgevoerd klantonderzoek is gebleken dat Deen als een transparante no-nonsense organisatie kan worden getypeerd, met een hoge betrouwbaarheid & kwaliteit van haar adviezen over een lange tot zeer lange periode! De adviseurs/verschillende disciplines binnen Deen werken nauw met elkaar samen en zijn actief in diverse branches. Aan het hoofd van de B.V.’s staan managers die deels partner zijn.

Van het verleden tot nu

Meer over Deen

Naast assessmentdiensten biedt Deen ook de volgende diensten aan
Management Recruitment
Deen Management Recruitment is als enige bureau in Nederland gespecialiseerd in het bemiddelen van Management en MT posities tussen de 60K en 200K op no-cure-no-pay basis.
Lees meer
Company Stars test
Company Stars test geeft inzicht in dieper gelegen persoonlijkheid, drijfveren en persoonlijke stijl van denken en handelen voor professionals & managers.
Lees meer
Management Development
Deen ontwikkelt Management Development (MD) trajecten, waarin persoonlijke groei van uw potentials en leidinggevenden wordt gekoppeld aan de strategische doelstellingen en gewenste bedrijfscultuur.
Lees meer

Een greep uit onze diensten

ONLINE SELECTIE ASSESSMENT
Krijg direct een duidelijk antwoord op uw vraag of een kandidaat geschikt is voor een specifieke functie.
ONLINE ASSESSMENT DASHBOARD
Het Online Assessment Dashboard maakt het eenvoudig om kandidaten uit te nodigen en het selectieproces te volgen.
ONLINE ONTWIKKEL ASSESSMENT
Brengt de potentiële en huidige prestaties van een medewerker op een specifiek competentieprofiel in kaart.
MODULAIR INTELLIGENTIE ONDERZOEK
Intelligentie is de belangrijkste voorspeller van werkprestaties. Geen andere eigenschap is zo bepalend voor het succes.
Ga naar het overzicht

Onze successen, in het kort

Wij meten ons succes door de tevredenheid van onze klanten. Wij zijn pas tevreden wanneer zij aangeven dat ze beter presteren en hun medewerkers hun passie hebben gevonden.
230.000
Aantal assessments
85
Jaar ervaring
4
Waardering

BEL ONS VANDAAG

010-477 02 88

Ons team

Leo Zwinkels
Leo Zwinkels
Algemeen Directeur
Frank Hazelzet
Frank Hazelzet
Partner Executive Search
Bram-Kees Trouwborst
Bram-Kees Trouwborst
Associate Director Business & Management Development
Gertrude Smit
Gertrude Smit
Partner Assessment & MD
Leo van der Brugge
Leo van der Brugge
Consultant Assessment & MD
Patrick  van der Stoep
Patrick van der Stoep
Consultant Assessment & Training
Marleen van Zuijlekom
Marleen van Zuijlekom
Office Manager
Nikki Splinter
Nikki Splinter
Backoffice Coördinator / Planner