DOELEN BEHALEN DOOR EFFECTIEVE SAMENWERKING

deen online en offline assessment
Compleet overzicht van de kwaliteiten van een team
[info_list position=”top” icon_color=”#ffc13c” font_size_icon=”24″ eg_br_width=”1″ connector_color=”#ffc13c”][info_list_item list_icon=”Defaults-check” animation=”swing”]

Op ons kantoor of bij u op locatie (face to face)

[/info_list_item][info_list_item list_icon=”Defaults-check” animation=”swing”]

Inzicht in team kleuren en team kwaliteiten

[/info_list_item][info_list_item list_icon=”Defaults-check” animation=”swing”]

Team workshops uitgevoerd door onze psychologen

[/info_list_item][info_list_item list_icon=”Defaults-check” animation=”swing”]

Rapportage met concrete ontwikkeltips

[/info_list_item][/info_list]

Doel: Ontdek de kwaliteiten van je team

Ga na welke persoonlijkheden en stijlen (kleuren) in uw team vertegenwoordigd zijn en wat de specifieke kracht van het team is. Een kleur kan ook te sterk of te weinig vertegenwoordigd zijn en wij bieden inzicht wat daarvan de consequenties zijn. Onder begeleiding van de coaches van Deen kunt u met uw team aan de slag gaan om de dynamiek van het team beter te doorgronden en elkaars stijlen meer te leren kennen en waarderen. In workshops gaan we met de team- en individuele kleurenprofielen aan de slag; we verwerven diepgaander inzicht hoe elkaars stijlen te benutten en hoe teamdoelen behaald kunnen worden.

Inzicht: intelligentie, management stijlen, persoonlijkheid, sterkte/zwakte analyse

Bij teamvraagstukken benutten wij onze unieke online test instrumenten om het karakter en drijfveren te ontrafelen en zijn wij in staat op langere termijn de slaagkans en afbreukrisico’s in kaart te brengen. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. U verkrijgt naast een sterkte/zwakte analyse, op maat geschreven ontwikkeltips op de managementstijl van de kandidaat.

Uniek: meer dan 80 jaar ervaring 

Door deels zelf ontwikkelde en valide testinstrumenten en de jarenlange ervaring van onze psychologen die zelf manager zijn en/of in het verleden leiding hebben gegeven, zijn wij in staat om tot betrouwbare adviezen te komen. Daarnaast zijn onze psychologen betrokken bij Management Development trajecten voor grote internationale organisaties. Inmiddels hebben bij Deen 230.000 personen een assessment doorlopen.

Resultaat: teams beter laten presteren

Samenwerken, commitment, verantwoordelijkheid nemen en elkaars talent benutten maakt een team effectief. In workshops leert u als team om te werken vanuit ieders voorkeursstijlen en indien mogelijk te schakelen naar een tweede voorkeursstijl, om als team wendbaar en flexibel te blijven. Één van de belangrijkste punten is inzicht en begrip voor elkaar. Daartoe worden de individuele uitslagen en het groepsresultaat benut. 

Online dashboard 

Alle individuele en teamuitslagen kunt u inzien op ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke dashboard, zodat u de ontwikkeling van personen en teams kunt rubriceren en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online betrouwbare en valide psychologisch tests klaar op elk moment binnen uw HR procedure.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.