VOOR ONTDEKKEN VAN HIGH POTENTIALS EN TALENT

deen online en offline assessment
Concreet inzicht in gedrag, aanleg en ambitie
  • Op ons kantoor of bij u op locatie (face to face)

  • Uitslag op intelligentie, persoonlijkheid, competenties en drijfveren

  • Rollenspellen met erkende acteurs

  • Persoonlijk interview op kantoor en nabespreking

Doel: waar liggen de passie en talenten van uw medewerkers? 

Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het karakter van kandidaten. High potentials die kunnen werken vanuit hun talenten maken het verschil in een organisatie. Wij testen met onze maatwerkprogramma’s op persoonlijkheid, intelligentie, competenties & drijfveren. Wij zorgen voor een op de persoon geschreven rapport en maken geen gebruik van maatwerkteksten. In onze ontwikkeltabellen ziet u in één oogopslag vanuit welke (onbewuste) werkvoorkeuren en drijfveren de kandidaat het liefste werkt. Onze adviezen zijn helder en daarin tonen wij karakter.

Inzicht: gedrag, aanleg en ambitie van high potentials

Bij talentvraagstukken benutten wij onze unieke online test instrumenten om karakter, drijfveren en denkkracht te ontrafelen. Met onze aansprekende maatwerksimulaties toetsen wij competenties en bieden wij kandidaten een inzichtgevende ervaring. In combinatie met een diepte-interview zijn wij in staat op langere termijn het ontwikkelpotentieel in kaart te brengen. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. U verkrijgt naast een sterkte/zwakte analyse, op maat geschreven ontwikkeltips. De online talentrapportage is een echte leidraad voor leidinggevenden en medewerkers om inzicht te krijgen in (verborgen) werkvoorkeuren en drijfveren.

Uniek: meer dan 80 jaar ervaring 

Door deels zelf ontwikkelde en valide testinstrumenten en de jarenlange ervaring van onze psychologen, zijn wij in staat om tot betrouwbare adviezen te komen. Inmiddels hebben wij bij 230.000 personen een assessment afgenomen.

Resultaat: scherpe voorspeller van talent

Deze rapportage geeft concreet inzicht in talenten, mogelijkheden en mate van ontwikkelbaarheid van high potentials. Een volledige rapportage waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. U verkrijgt, naast een sterkte/zwakte analyse, ook concrete ontwikkeltips en inzicht in werkvoorkeuren en drijfveren. U ziet direct waar het potentieel en de doorgroeimogelijkheden van uw high potentials liggen.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.