VIND DE JUISTE KANDIDAAT

deen online en offline assessment
Snel een helder selectieadvies
  • Op ons kantoor of bij u op locatie (face to face)

  • Uitslag op intelligentie, persoonlijkheid, competenties en drijfveren

  • Rollenspellen met erkende acteurs

  • Persoonlijk interview op kantoor en nabespreking

Doel: heeft de kandidaat het gewenste profiel dat bij uw organisatiecultuur past?

Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het karakter van kandidaten. Professionals op de juiste posities maken het verschil. Wij testen met onze maatwerkprogramma’s op persoonlijkheid, intelligentie, competenties & drijfveren. Wij zorgen voor een herkenbaar en op de persoon geschreven rapport en maken geen gebruik van standaardteksten. De rapporten bevatten een duidelijk advies over de slaagkans en daarin tonen wij karakter.

Inzicht: intelligentie, persoonlijkheid, competenties, sterkte/zwakte analyse

Bij selectie- en ontwikkelvraagstukken benutten wij onze unieke online test instrumenten om karakter, drijfveren en denkkracht te ontrafelen. Met onze aansprekende maatwerksimulaties toetsen wij competenties en bieden wij kandidaten een inzichtgevende ervaring. In combinatie met een diepte-interview zijn wij in staat op langere termijn de slaagkans en afbreukrisico’s in kaart te brengen. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. U verkrijgt naast een sterkte/zwakte analyse, op maat geschreven ontwikkeltips.

Uniek: meer dan 80 jaar ervaring 

Door deels zelf ontwikkelde en valide testinstrumenten en de jarenlange ervaring van onze psychologen die zelf manager zijn en/of in het verleden leiding hebben gegeven, zijn wij in staat om tot betrouwbare adviezen te komen. Daarnaast zijn onze psychologen betrokken bij Management Development trajecten voor grote internationale organisaties. Inmiddels hebben bij Deen 230.000 personen een assessment doorlopen.

Resultaat: scherpe voorspeller van succes

Deen kan op korte termijn een assessment inplannen en rapporteren. De rapportage geeft concreet inzicht in de geschiktheid van een kandidaat voor een specifieke functie. U ontvangt een volledige rapportage waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. Naast een helder selectie advies, verkrijgt u ook een sterkte/zwakte analyse en concrete ontwikkeltips. U ziet direct op welke punten ontwikkeling wel en minder eenvoudig haalbaar is.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.