SNEL INZICHT IN SALESTALENT

deen online en offline assessment
Commerciële vaardigheden, stijl en ambities
  • Op ons kantoor of bij u op locatie (face to face)

  • Uitslag op intelligentie, persoonlijkheid, competenties en drijfveren

  • Sales rollenspellen met erkende acteurs

  • Persoonlijk interview op kantoor en nabespreking

Doel: Een op maat gemaakt selectie- en/of ontwikkeladvies voor sales talent  

Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het karakter van kandidaten. Sales professionals die werken vanuit hun talenten maken het verschil. Wij testen op intelligentie, persoonlijkheid, competenties & drijfveren. Door onze duidelijke rapportage ziet u in één oogopslag of de kandidaat geschikt is voor de functie of niet en waar hij/zij zich nog kan ontwikkelen. Onze adviezen zijn helder en daarin tonen wij karakter.

Inzicht: intelligentie, sales stijlen, persoonlijkheid, sterkte/zwakte analyse

Bij selectie- en ontwikkelvraagstukken benutten wij onze unieke online test instrumenten om het karakter, drijfveren en denkkracht te ontrafelen en zijn wij in staat op langere termijn de slaagkans en afbreukrisico’s in kaart te brengen. Daarnaast zetten wij onze sales praktijkopdrachten in en onze salesinzicht- en stijlen tests. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. U verkrijgt naast een sterkte/zwakte analyse, op maat geschreven ontwikkeltips voor de salesstijl van de kandidaat.

Uniek: meer dan 80 jaar ervaring 

Door deels zelf ontwikkelde en valide testinstrumenten en de jarenlange ervaring van onze psychologen die zelf manager zijn en/of in het verleden leiding hebben gegeven, zijn wij in staat om tot betrouwbare adviezen te komen. Daarnaast zijn onze psychologen betrokken bij Management Development trajecten voor grote internationale organisaties. Inmiddels hebben bij Deen 230.000 personen een assessment doorlopen.

Resultaat: scherpe voorspeller van sales talent

Deze rapportage geeft concreet inzicht in gedrag, aanleg en ambitie van (potentiële) sales medewerkers. Een volledige rapportage waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. Naast een helder selectie advies, verkrijgt u ook een sterkte/zwakte analyse en concrete sales ontwikkeltips. U ziet direct op welke punten ontwikkeling wel en minder eenvoudig haalbaar is. Ook ziet u op welke punten sales talenten het best tot hun recht komen en welke salesstijlen zij hanteren, zoals hunter, farmer of business developer.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.