VIND HET WARE TALENT & PASSIE

deen online en offline assessment
Snel een helder ontwikkeladvies
[info_list position=”top” icon_color=”#ffc13c” font_size_icon=”24″ eg_br_width=”1″ connector_color=”#ffc13c”][info_list_item list_icon=”Defaults-check” animation=”swing”]

Op ons kantoor of bij u op locatie (face to face)

[/info_list_item][info_list_item list_icon=”Defaults-check” animation=”swing”]

Uitslag op een specifiek competentieprofiel inclusief ontwikkeltips

[/info_list_item][info_list_item list_icon=”Defaults-check” animation=”swing”]

Rollenspellen met erkende acteurs

[/info_list_item][info_list_item list_icon=”Defaults-check” animation=”swing”]

Persoonlijk interview op kantoor en nabespreking

[/info_list_item][/info_list]

Doel: welke ontwikkeling is haalbaar? 

Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het karakter van kandidaten. Professionals op de juiste posities maken het verschil. Wij testen met onze maatwerkprogramma’s op persoonlijkheid, intelligentie, competenties & drijfveren. Wij zorgen voor een herkenbaar en op de persoon geschreven rapport en maken geen gebruik van standaard teksten. In onze ontwikkeltabellen ziet u in één oogopslag op welke punten de kandidaat zich nog kan (door)ontwikkelen. Onze adviezen zijn helder en daarin tonen wij karakter.

Inzicht: intelligentie, persoonlijkheid, competenties, sterkte/zwakte analyse

Bij ontwikkelvraagstukken benutten wij onze unieke online test instrumenten om karakter, drijfveren en denkkracht te ontrafelen. Met onze aansprekende maatwerksimulaties toetsen wij competenties en bieden wij kandidaten een inzichtgevende ervaring. In combinatie met een diepte-interview zijn wij in staat op langere termijn het ontwikkelpotentieel in kaart te brengen. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek.

Uniek: meer dan 80 jaar ervaring 

Door deels zelf ontwikkelde en valide testinstrumenten en de jarenlange ervaring van onze psychologen die zelf manager zijn en/of in het verleden leiding hebben gegeven, zijn wij in staat om tot betrouwbare adviezen te komen. Daarnaast zijn onze psychologen betrokken bij Management Development trajecten voor grote internationale organisaties. Inmiddels hebben bij Deen 230.000 personen een assessment doorlopen.

Resultaat: concrete ontwikkeltips per competentie

Deze rapportage geeft concreet inzicht in de ontwikkelpunten van uw leidinggevenden en medewerkers. Een volledige rapportage waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. U verkrijgt, naast een sterkte/zwakte analyse, ook concrete ontwikkeltips. U ziet direct op welke punten ontwikkeling wel en minder eenvoudig haalbaar is en welke reële loopbaanstappen daarbij aansluiten.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.