SCHERPE VOORSPELLER VOOR MANAGEMENT / DIRECTIE POSITIES

deen online en offline assessment
Inzicht in leiderschapsstijlen, leiderschapskwaliteiten en wendbaarheid
  • Op ons kantoor of bij u op locatie (face to face)

  • Uitslag op intelligentie, persoonlijkheid, competenties en drijfveren

  • Rollenspellen met erkende acteurs

  • Persoonlijk interview op kantoor en nabespreking

Doel: Een op maat gemaakt selectie- en/of ontwikkeladvies voor directieleden en managers  

Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het karakter van kandidaten. Managers en/of directieleden op de juiste posities maken het verschil. Wij testen op intelligentie, persoonlijkheid, denkkracht, competenties & drijfveren. Door onze duidelijke rapportage ziet u in één oogopslag of de kandidaat geschikt is voor de functie of niet en waar hij/zij zich nog kan ontwikkelen. Onze adviezen zijn helder en daarin tonen wij karakter.

Inzicht: intelligentie, management stijlen, persoonlijkheid, sterkte/zwakte analyse

Voor het executive level werken wij met een interactief maatwerkprogramma met inzet van twee senior adviseurs, die in de rol van kritisch sparringpartner nagaan in hoeverre er een aantrekkelijke match tussen organisatie en CEO/directeur kan ontstaan. Bij selectie- en ontwikkelvraagstukken benutten wij onze unieke online test instrumenten om het karakter en drijfveren te ontrafelen en zijn wij in staat op langere termijn de slaagkans en afbreukrisico’s in kaart te brengen. Ook zetten wij aansprekende praktijkopdrachten in om nader zicht te krijgen op gedragsstijl. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. U verkrijgt naast een sterkte/zwakte analyse, op maat geschreven ontwikkeltips op de managementstijl van de kandidaat.

Uniek: meer dan 80 jaar ervaring 

Door deels zelf ontwikkelde en valide testinstrumenten en de jarenlange ervaring van onze psychologen die zelf manager zijn en/of in het verleden leiding hebben gegeven, zijn wij in staat om tot betrouwbare adviezen te komen. Daarnaast zijn onze psychologen betrokken bij Management Development trajecten voor grote internationale organisaties. Inmiddels hebben bij Deen 230.000 personen een assessment doorlopen.

Resultaat: scherpe voorspeller van leiderschapskwaliteiten

Deze rapportage geeft concreet inzicht in gedrag, aanleg en ambitie van (potentiële) managers/directieleden en de match met de organisatie en de positie. Een volledige rapportage die zicht geeft op mogelijkheden en eventuele begrenzingen van de directeur/manager, waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. Naast een helder selectieadvies bij een selectieassessment, verkrijgt u ook een sterkte/zwakte analyse en concrete management ontwikkeltips. U ziet direct op welke punten ontwikkeling wel en minder eenvoudig haalbaar is en op welke punten directieleden en managers het best tot hun recht komen.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.