Een bescheiden begin

deen online en offline assessment
Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen’ van succes zichtbaar, door zelf ontwikkelde (online) tests & assessments.

In 1937 vestigde L. Deen zich als zelfstandig adviseur te Rotterdam. Hij was daarmee één van de vier pioniers op het gebied van werving en selectie. Enkele jaren na de oorlog ging hij samenwerken met dr. Bokslag (van origine bedrijfsarts) en ontstond ‘Deen & Bokslag’. In 1987 droeg de heer L. Deen de activiteiten over aan de heer drs. G.P. Hazelzet. Vanaf 1994 heeft het bureau, zowel qua omvang als uitbreiding van activiteiten, een groei doorgemaakt, onder leiding van de heer drs. F.P. Hazelzet en zijn drie managing partners.

Deen was een van de eerste organisaties die in Nederland assessments ontwikkelde en afnam. Sinds die tijd heeft er een enorme ontwikkeling plaatsgevonden van zowel nieuwe online testinstrumenten die wij zelf ontwikkelen en aanbieden als ICT systemen om voortgang van o.a. diverse HR processen te volgen. Ons dienstenpakket is naast het aanbieden van online en offline assessments in de loop der tijd uitgebreid met

  1. Executive Search & Recruitment (professionals, managers & directieleden);
  2. Management Development vraagstukken in het hoger segment van de markt.

Onze dienstverlening en jarenlange ervaring staan borg voor zorgvuldigheid en kwaliteit. We richten ons op structuur- en resultaatverbetering voor onze cliënten, vandaar dat wij veel preferred partner contracten gegund krijgen. 

Management Development is een speciaal traject dat zelf door Deen is ontwikkeld. Het zijn programma’s voor signaleren van managementtalent en het ontwikkelen van management teams over een tijdsperiode van circa twee jaar. Dit heeft betrekking tot maatwerk assessments, training en coaching. Dit is waar we ons in onderscheiden en we verzorgen dit voor de top van het Nederlands bedrijfsleven. 

Uit eerder uitgevoerd klantonderzoek is gebleken dat Deen als een transparante no-nonsense organisatie kan worden getypeerd, met een hoge betrouwbaarheid & kwaliteit van haar adviezen over een lange tot zeer lange periode! De adviseurs/verschillende disciplines binnen Deen werken nauw met elkaar samen en zijn actief in diverse branches. Aan het hoofd van de B.V.’s staan managers die deels partner zijn.

VAN HET VERLEDEN TOT NU

deen online en offline assessment
[icon_timeline timeline_line_style=”solid” timeline_line_color=”#ffffff” time_block_bg_color=”#ffc13c” time_sep_bg_color=”#ffffff” tl_animation=”tl-animation-slide-out”][icon_timeline_item time_title=”Pioniers” heading_tag=”h4″ title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_color=”#0a0a0a”]1937 – gestart met psychologisch onderzoek en daarna één van de vier pioniers die assessment in Nederland introduceerden[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”Personeelswerving” heading_tag=”h4″ title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_color=”#0a0a0a”]1950, naast assessments werd personeelswerving middels personeeladvertenties in kranten aan dienstenpakket toegevoegd[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”Outplacement” heading_tag=”h4″ title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_color=”#0a0a0a”]In 1990 werd outplacement toegevoegd[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”Management recruitment” heading_tag=”h4″ title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_color=”#0a0a0a”]In 1994 is een apart management recruitment organisatie los van Deen door Hazelzet junior begonnen[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”Expansie” heading_tag=”h4″ title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_color=”#0a0a0a”]In 1998 is Deen geheel overgenomen, met decentralisatie uitgroei naar vijf kantoren en 50 consultants[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”Management Development” heading_tag=”h4″ title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_color=”#0a0a0a”]2000 –  toevoeging van de dienst Management Development en online recruitment[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”Focus” heading_tag=”h4″ title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_color=”#0a0a0a”]2005 – focus op online assessments & executive search en decentralisatie naar twee vestigingen[/icon_timeline_item][icon_timeline_item time_title=”Uitbreiding met Company Stars en 7 Smiles” heading_tag=”h4″ title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_color=”#0a0a0a”]2019 – uitbreiding van online assessment testen o.a. de online test Company Stars en online outplacement ‘7 Smiles'[/icon_timeline_item][/icon_timeline]

MEER OVER DEEN

deen online en offline assessment
Naast Assessment producten biedt Deen ook de volgende diensten aan.

Management Recruitment

Deen Management Recruitment is als enige bureau in Nederland gespecialiseerd in het bemiddelen van Management en MT vacatures tussen de 60K en 200K op no-cure-no-pay basis.

Lees meer

Company Stars

Company Stars geeft inzicht in dieper gelegen persoonlijkheid, drijfveren en persoonlijke stijl van denken en handelen voor professionals & managers.

Lees meer

Management Development

Deen ontwikkelt Management Development (MD) trajecten, waarin persoonlijke groei van uw potentials en leidinggevenden wordt gekoppeld aan de strategische doelstellingen en gewenste bedrijfscultuur.

Lees meer

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

deen online en offline assessment
[ult_buttons btn_title=”GA NAAR HET OVERZICHT” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.deen-assessment.nl%2Fproducten%2F|title:Producten||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#fbb323″ btn_anim_effect=”ulta-pop” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]

Onze successen, in het kort

deen online en offline assessment
Wij meten ons succes door de tevredenheid van onze klanten. Wij zijn pas tevreden wanneer zij aangeven dat ze beter presteren en hun medewerkers hun passie hebben gevonden.
230

Aantal assessments

80

Jaar ervaring

4

Waardering