VOOR ONTDEKKEN VAN HIGH POTENTIALS EN TALENT

deen online en offline assessment
Concreet inzicht in gedrag, aanleg en ambitie
  • Online talent assessment 
in 90 minuten

  • Uitslag op een specifiek competentieprofiel inclusief ontwikkeltips

  • Inzicht in 21 drijfveren/werkvoorkeuren & stressbeeld

  • Ontwikkeltips die aansluiten bij werkvoorkeuren/drijfveren

Doel: waar liggen de passie en talenten van uw medewerkers? 

Deen brengt de talenten en ambities van uw high potentials in kaart. Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het ware karakter van kandidaten. U ziet direct op welke punten uw high potentials het meest excelleren en welke punten minder aansluiten. 

Inzicht: voorkeursstijlen, persoonlijkheid, sterkte/zwakte analyse

Bij talentvraagstukken benutten wij onze unieke online test instrumenten om het karakter en drijfveren te ontrafelen en zijn wij in staat op langere termijn de slaagkans en afbreukrisico’s in kaart te brengen. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. Naast een typering op competenties, stressbeeld en een sterkte/zwakte profiel verkrijgt u eveneens ontwikkeltips en inzicht in (verborgen) werkvoorkeuren en drijfveren. Indien gewenst kunnen wij een intelligentie onderzoek afnemen.

Uniek: zelfbeeld versus objectief beeld 

Deen is licentiehouder van de ‘Company Stars’ test, deze test geeft een unieke inkijk in het zelfbeeld van de kandidaat versus het objectief beeld. Ga het gesprek met de kandidaat aan, en bespreek hoe hij/zij zichzelf ziet en hoe anderen hem/haar zien.

Resultaat: scherpe voorspeller van talent

Deze rapportage geeft concreet inzicht in gedrag, aanleg en ambitie van personen. Een volledige rapportage waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. U verkrijgt, naast een sterkte/zwakte analyse, ook concrete ontwikkeltips en inzicht in werkvoorkeuren en drijfveren. U ziet direct op welke vlakken de kandidaat het beste kan functioneren vanuit zijn/haar aanleg en ambities.

Online dashboard 

Alle testuitslagen van uw kandidaten kunt u inzien op ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke dashboard, zodat u de ontwikkeling van personen kunt rubriceren en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online betrouwbare en valide psychologische tests klaar op elk moment binnen uw HR procedure.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.