DE JUISTE KANDIDAAT

deen online en offline assessment
Snel een helder selectieadvies
  • Online selectie assessment center in 85 minuten

  • Uitslag op een specifiek competentieprofiel

  • Persoonlijk online interview

  • Inzicht in stressbeeld

  • Inzicht in 25 drijfveren

Doel: heeft de kandidaat het gewenste profiel dat bij uw organisatiecultuur past? 

Deen gaat voor u na of een kandidaat de toegevoegde waarde biedt aan uw organisatie. Mensen op de juiste (sleutel) positie kunnen het verschil maken. Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het karakter van kandidaten. Wij testen op (persoonlijkheid) competenties, stressbeeld & drijfveren. Door ons competentiewiel  ziet u in één oogopslag of de kandidaat geschikt is voor de functie of niet. Onze adviezen zijn helder en daarin tonen wij karakter.

Inzicht: competenties, intelligentie, 25 drijfveren & stressbeeld

Bij selectievraagstukken benutten wij onze unieke online test instrumenten om iemands karakter en drijfveren te ontrafelen. Wij zijn in staat op langere termijn de slaagkans en afbreukrisico’s van kandidaten te bepalen. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. Naast de score op 14 competenties, stressbeeld en 25 drijfveren verkrijgt u eveneens concrete ontwikkeltips. Indien gewenst kunnen wij een intelligentie onderzoek afnemen. 

Uniek: zelfbeeld versus objectief beeld

Deen is licentiehouder van de ‘Company Stars‘ test en geeft een unieke inkijk in het zelfbeeld van de kandidaat en het objectief beeld. Ga het gesprek met de kandidaat aan, bespreek hoe hij/zij zichzelf ziet en hoe anderen hem/haar zien. 

Resultaat: juiste selectiebeslissingen en concrete ontwikkeltips per competentie 

Een volledige rapportage waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. Sterker nog bij een online selectie assessment verkrijgt u naast ontwikkelpunten ook concrete uitgebreide ontwikkeltips. U kunt zelf beoordelen of u bijvoorbeeld ‘schaarse kandidaten’ de kans wilt geven bij uw organisatie en hoe er gewerkt kan worden aan ontwikkleing. 

Online dashboard 

Alle testuitslagen van uw kandidaten kunt u inzien op ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke dashboard, zodat u de kwaliteit van uw recruitment kunt rubriceren en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online onze betrouwbare en valide psychologische tests klaar op elk moment binnen uw HR procedure.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.