SNEL INZICHT IN SALESTALENT

deen online en offline assessment
Commerciële stijl en interesses
  • Sales assessment 
(45 minuten)

  • Uitslag op specifieke commerciële competenties

  • Hunter, farmer of business development

  • Inzicht in 21 drijfveren

Doel: welk sales profiel heeft de kandidaat?

Professionals met commercieel talent kunnen het verschil maken. Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het karakter van kandidaten. Wij testen op persoonlijkheid, competenties, stressbeeld en drijfveren. Door ons sales competentiewiel  ziet u in één oogopslag of de kandidaat geschikt is voor een sales functie en welke salesstijl de kandidaat hanteert. Wij rapporteren welke stijl iemand hanteert, te weten een ‘Hunter’ die graag nieuwe klanten acquireert, een ‘Farmer’ die focust op relatiebeheer of een ‘Business Developer’ die zich focust op het uitbreiden van de afzetmarkt door middel van het hanteren van een goede bedrijfsstrategie.

Inzicht: commerciële competenties, 21 drijfveren & stressbeeld

Bij selectievraagstukken benutten wij onze unieke online commerciële test instrumenten om iemands karakter en salestalent te ontrafelen en zijn wij in staat op langere termijn de slaagkans en afbreukrisico’s van kandidaten te bepalen. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. Naast de score op zes sales competenties, stressbeeld en 21 drijfveren verkrijgt u eveneens concrete sales ontwikkeltips. Indien gewenst kunnen wij tevens een intelligentie onderzoek afnemen.

Uniek: zelfbeeld versus objectief beeld

Deen is licentiehouder van de ‘Company Stars’ test en geeft een unieke inkijk in het zelfbeeld van de kandidaat en het objectief beeld. Ga het gesprek met de kandidaat aan,  bespreek hoe hij/zij zichzelf ziet en hoe anderen hem/haar zien.

Resultaat: juiste selectiebeslissingen en concrete ‘sales’ ontwikkeltips

Een volledige rapportage waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. Sterker nog, bij een online commercieel selectie assessment verkrijgt u naast ontwikkelpunten ook concrete uitgebreide ontwikkeltips of en hoe de kandidaat zich in een commerciële functie kan ontwikkelen bijvoorbeeld door middel van coaching. Krijg zicht op het verkooptalent, zet verkopers in op het talent wat zij hebben door te kijken naar welke salesstijl zij hanteren en versterk dit talent.

Online dashboard 

Alle testuitslagen van uw kandidaten kunt u inzien op ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke dashboard, zodat u de kwaliteit van uw recruitment kunt rubriceren en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online onze betrouwbare en valide psychologische tests klaar op elk moment binnen uw HR procedure.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.