VIND HET WARE TALENT & PASSIE

deen online en offline assessment
  • Online ontwikkel assessment center in 85 minuten

  • Uitslag op specifiek competentieprofiel inclusief ontwikkeltips

  • Inzicht in 25 drijfveren/werkvoorkeuren & stressbeeld

  • Uniek inzicht in zelfbeeld versus objectief beeld

  • Ontwikkeltips die aansluiten bij ontwikkelvermogen

Doel: welke ontwikkeling is haalbaar ? 

Deen brengt het ontwikkelpotentieel in kaart op een door u gekozen competentieprofiel. Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het ware karakter van kandidaten. U ziet direct op welke punten ontwikkeling eenvoudig haalbaar is en welke reële loopbaanstappen daarbij aansluiten. 

Inzicht: ontwikkelvermogen 

Het online ontwikkelrapport geeft helder inzicht in (persoonlijkheid) competenties, intelligentie, stressbeeld & drijfveren. Wij bieden concrete ontwikkeltips die aansluiten bij het ontwikkelvermogen van kandidaten, waar ze direct mee aan de slag kunnen! De online ontwikkelrapportage is een echte leidraad voor leidinggevenden en medewerkers hoe ontwikkeling concreet in gang te zetten. 

Uniek: zelfbeeld versus objectief beeld (feedback) 

Deen is licentiehouder van de ‘Company Stars’ test, deze test geeft een unieke inkijk in het zelfbeeld van de kandidaat versus het objectief beeld. Ga het gesprek met de kandidaat aan, en bespreek hoe hij/zij zichzelf ziet en hoe anderen hem/haar zien. 

Resultaat: concrete ontwikkeltips per competentie 

Een volledige rapportage die u niet enkel diepgaand inzicht in ontwikkelpunten geeft, maar tevens concrete direct toepasbare ontwikkeltips verstrekt. U kunt zelf beoordelen op welke competenties ontwikkelkansen liggen en een plan van aanpak opstellen. 

Online dashboard 

Alle testuitslagen van uw kandidaten kunt u inzien op ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke dashboard, zodat u de ontwikkeling van personen kunt rubriceren en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online betrouwbare en valide psychologisch tests klaar op elk moment binnen uw HR procedure.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.