Direct inzicht in drie leiderschapsstijlen, management en ontwikkel potentieel

deen online en offline assessment
  • Leiderschap assessment (45 minuten)

  • Selectie en/of Ontwikkeling

  • Uitslag in een Management competentiewiel

  • Concrete Managementontwikkeltips

  • Inzicht in drie leiderschapsstijlen en 25 drijfveren

Doel: snel een selectie- en of ontwikkeladvies voor managers  

Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het karakter van kandidaten. Managers op de juiste positie maken het verschil. Wij testen op (persoonlijkheid) competenties, stressbeeld &  drijfveren. Door ons management competentiewiel ziet u in één oogopslag of de kandidaat geschikt is voor een management functie of niet en op welke concrete ontwikkelpunten, ontwikkeling kan plaatsvinden. Rapportage in drie managementstijlen: ondernemend, coachend of sturend/directief. 

Inzicht: management stijlen, competenties, 25 drijfveren en stressbeeld

Bij selectie- en ontwikkel vraagstukken benutten wij onze unieke online test instrumenten om het managementpotentieel en management drijfveren te ontrafelen en zijn wij in staat op langere termijn de slaagkans en afbreukrisico’s in kaart te brengen. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. Naast de score op 14 competenties, stressbeeld en 25 drijfveren verkrijgt u eveneens concrete ontwikkeltips dat direct aansluiten op de managementstijl van de kandidaat. 

Uniek: meer dan 80 jaar ervaring 

Door deels zelf ontwikkelde en valide testinstrumenten en de jarenlange ervaring van onze psychologen die zelf manager zijn en/of in het verleden leiding hebben gegeven, zijn wij in staat om tot betrouwbare adviezen te komen. Daarnaast zijn onze psychologen betrokken bij grote Management Development trajecten voor grote internationale organisaties.  

Resultaat: scherpe voorspeller van high potentials en management talent

Een volledige rapportage waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. Geeft concreet inzicht in management gedrag, aanleg en ambitie. Naast een helder selectie advies, verkrijgt u ook een sterkte/zwakte analyse en concrete management ontwikkeltips. Ambieert een medewerker een leidinggevende functie? De test geeft helder aan op welke punten ontwikkeling gewenst is. 

Online dashboard 

Alle testuitslagen van uw kandidaten kunt u inzien op ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke dashboard, zodat u de kwaliteit van uw management search proces kunt rubriceren en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online onze betrouwbare en valide psychologische tests klaar op elk moment binnen uw HR procedure. 

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.