Onze MD programma’s voor managementontwikkeling & persoonlijke groei

Ieder jaar investeren organisaties wereldwijd 60 miljard in MD-programma’s. Uit onderzoek, longitudinale enquêtes en kwantitatieve data blijkt dat MD-programma's die 'engagement' bij managers stimuleren en hen in staat stellen hun teams en organisatie effectiever te ondersteunen, het beste resultaat opleveren.

De voordelen van ons MD programma

Het doel is van ons MD programma is om organisaties te assisteren bij het stimuleren van aanhoudende en continue persoonlijke ontwikkeling, zowel in het werk- als privéleven, los van een specifiek MD-programma.

We bereiken dit door de 'groei-mindset' te identificeren met behulp van onze unieke Management Stars-test. Vervolgens stimuleren wij deze mindset en bevorderen wij 'ownership'. Wij voeren regelmatig interventies uit die langdurige betrokkenheid garanderen. Hierdoor verbeteren individuele prestaties én worden carrière- en teamdoelen gerealiseerd. Dit resulteert in ‘Purpose-driven’ werkgeverschap en ‘collective value creation.’

Meer informatie

Maak een afspraak

Waarom kiest u voor een MD traject?

Til uw (management) team naar een hoger niveau
GEKWALIFICEERDE LEIDINGGEVENDEN
In de eerste plaats om ervoor te zorgen dat de organisatie kan beschikken over gekwalificeerde leidinggevenden. In een markt waarin het steeds moeilijker wordt om gekwalificeerde managers te rekruteren, is het lucratief om interne kandidaten op te leiden en door te laten stromen.
HIGH POTENTIALS
In de tweede plaats is een Management Development traject een instrument om 'high potentials' te werven en ontwikkelperspectief te bieden.

Onze aanpak

Til uw (management) teams naar een hoger niveau

1. Analyse gewenste situatie

Allereerst analyseren wij de markt en de organisatie om zowel de huidige als de gewenste situatie in kaart te brengen. Dit doen wij aan de hand van de volgende criteria:
De positie van de organisatie in de markt, inclusief de eisen die aan de organisatie worden gesteld;
  • De strategie van de organisatie;
  • De competenties die in de toekomst van belang zijn om de organisatiedoelstellingen te behalen;
  • Cultuurkenmerken in relatie tot gewenst gedrag;
  • De kwantiteit en kwaliteit (competenties, stijl) van de managers.

Op basis van deze analyse worden de speerpunten van het programma bepaald. Deen verdiept zich verder in de materie om verborgen dynamieken binnen de organisatie te ontsluieren die het behalen van resultaten kunnen bevorderen of belemmeren. Zo kunnen we gezamenlijk realistische doelen stellen die de organisatie vooruit helpen.

2. Advies & implementatie

Naar aanleiding van de eerste fase stellen wij een op maat gemaakt programma op. Dit kan uit de volgende onderdelen bestaan:

3. Realisatie & verankering

Wat is de strategie van de organisatie? Welke competenties zijn cruciaal voor de toekomst om de organisatiedoelstellingen te realiseren? Het doel van een Management Development (MD-)traject is om, in overeenstemming met de strategische doelen van de organisatie, continue persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Dit geldt voor zowel het professionele als het persoonlijke leven. Idealiter wordt deze ontwikkeling onafhankelijk van het MD-programma. Wij bereiken dit door regelmatige tussentijdse evaluaties, waarmee we indien nodig bijsturen om te zorgen dat het traject actueel blijft. Bij aanvullende ontwikkelbehoeften kunnen wij ook individuele coaching bieden.

4. Tijdsinvestering

Onze MD-programma's hebben een doorlooptijd van 4 tot 6 maanden. Het programma bestaat uit verschillende op maat gemaakte modules. De resultaten van deze modules worden in overleg met u vastgesteld, zodat het effect optimaal is.

Waarom kiest u voor Deen

Til uw (management) team naar een hoger niveau

87 JAAR ERVARING

Deen stond in 1937 aan de basis van de eerste assessments in Nederland en onderscheidt zich door het 'karakter' van mensen zichtbaar te maken. Wij hebben al meer dan 230.000 assessments afgenomen.

ERVAREN CONSULTANTS

Ons team bestaat uit academisch opgeleide assessment psychologen en Management Development consultants met ervaring met sales en het aansturen van mensen.

TEVREDEN KLANTEN

Door onze kwaliteit, procedures, passende prijsstelling, kennis van branches en snelle rapportagetermijn hebben wij met ruim 80% van onze opdrachtgevers langdurige relaties opgebouwd, waarbij relaties van 15 tot 20 jaar geen uitzondering zijn.

ZELFONTWIKKELDE INSTRUMENTEN

Door de zelfontwikkelde tests en de wijze waarop wij naar assessmentuitkomsten kijken, kunnen wij adviezen met hoge voorspellende waarde bieden.
230.000 +
Aantal assessments
87
Jaar ervaring
9.2
Gemiddelde waardering

Contact

Ontmoet onze consultants
Benieuwd hoe u uw management en potentials kunt ontwikkelen? Deen legt u graag uit wat Management Development concreet voor u en/of uw organisatie kan betekenen. Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, opdat wij contact met u kunnen opnemen.
Maak een afspraak