ONLINE MANAGEMENT / DIRECTIE ASSESSMENT

De kracht van E-coaching

Gedragsinterventies met als doel gedragsveranderingen

Hoe gaan wij te werk?

Het Accelerated Behaviour Change (ABC) model is ontworpen voor online begeleiding met als doel gedragsinterventies uit te voeren die versneld gedragsveranderingen tot stand brengen
ANALYSEREN
De eerste fase start met het in kaart brengen van uw huidige situatie, uw leervragen en de gewenste toekomstige situatie. Er wordt vastgesteld wat het beoogde eindresultaat van het coachingstraject zal zijn, gevolgd door het formuleren van gewenste uitkomsten van het traject.
ONTWIKKELEN
In de tweede fase gaan wij actief aan de slag met uw leervragen om de gewenste situatie te bereiken. U krijgt diepgaander inzicht in uw gedragspatronen, overtuigingen en diepere wensen en wij gaan, aan de hand van realistische en relevante situaties uit uw leven, werken aan andere manieren van denken en doen op die punten waar het bij u knelt. In deze fase gaat het om oefenen, ervaren, reflecteren, feedback ontvangen en nieuw gedrag inslijpen. U wordt daarbij door uw coach op positieve wijze gestimuleerd en geholpen en werkt met kleine stapjes. Dankzij de frequente contactmomenten ontstaat op een gegeven moment een versnelling in het leren en u zult merken dat u vooruit gaat.
VASTHOUDEN
In de laatste fase gaat het om het verankeren van het geleerde. Gewenst gedrag moet dusdanig eigen worden dat het onbewust en steeds gemakkelijker gaat zodat u het vast kunt houden en het resultaat blijvend is. Pas dan bent u waar u wezen wilt.

Thema's

Met E-coaching kunnen wij dezelfde vragen behandelen als met face-to-face coaching, waarbij wij ons richten op persoonlijke leervragen, vaak in relatie tot werk. Voorbeelden van thema’s waarop wij coachen geven wij hieronder, maar de lijst is zeker niet uitputtend. U kunt dus ook met andere thema’s bij ons terecht.
Download onze Coaching brochure
Download hier onze laatste brochure
Voorbeeldrapport
Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

Waarom Deen?

Contact voor advies

Prijzen

STANDAARD
Duur: 6 weken
Frequentie: 2 keer per week
Type: Enkelvoudige coachingsvraag
Prijs: € 1.350,- (excl. BTW)


.
UITGEBREID
Duur: 3 maanden
Frequentie: 2 keer per week
Type: Meervoudige coachingsvraag
Prijs: € 3.349,- (excl. BTW)


.

Meer informatie nodig?

Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BEL ONS VANDAAG

010-477 02 88