Een coach voor duurzame gedragsverandering

Duurzame gedragsverandering is een uitdaging in een wereld waar directe resultaten de norm lijken. Het vraagt geduld, doorzettingsvermogen en toewijding om diepgaand te veranderen.

De kracht van coaching

Het doel van ons coachingprogramma is om duurzame gedragsverandering te realiseren bij de deelnemende kandidaten. Dit doen wij door het in kaart brengen en het vergroten van bewustwording van bepaalde patronen die de dagelijkse prestaties negatief beïnvloeden.

Duurzame gedragsverandering

 • Aan de slag met eigen leervragen, individuele begeleiding
 • Praktisch en resultaatgericht met gebruik van moderne methoden en technieken
 • Heldere afspraken vooraf en gedegen aanpak bieden meetbare resultaten
 • Keuze uit ervaren, academisch opgeleide psychologen

Maak een afspraak

Onze coachingsaanpak

In 4 stappen naar meer bewustwording en duurzame gedragsverandering

1. Voorbereiding

Wij beschrijven gezamenlijk de actuele context: de werksituatie met de te verwachten ontwikkelingen. Vervolgens worden de leervragen bepaald en deze worden vertaald in concrete doelen.

2. Coaching: contextbeschrijving en systeemdenken

Bij de persoonsgerichte coachingstrajecten vindt eerst de beschrijving van de geschetste en ervaren situatie plaats en de gewenste situatie. De coach let op rationele en irrationele gedachten.

3. Coaching: implementatie van gewenst gedrag

Als duidelijk is wat men wil, is het nu nog een kwestie van doen! De coach luistert, stelt vragen, vraagt door en confronteert zo nodig:
 • Verduidelijken van getoond gedrag en gewenst gedrag
 • Belemmeringen (h)erkennen om tot gewenst gedrag te komen
 • Inzicht vergroten in het kunnen toepassen van het gewenste gedrag
 • Oefenen van het gewenste gedrag en bestendigen hiervan.

4. Afronding & eindevaluatie

Samen met de coach bepaalt de gecoachte de mate waarin de doelen zijn bereikt en wat er moet gebeuren om zaken vast te houden en niet in oude valkuilen terug te vallen.

Wij bepalen gezamenlijk de resultaten. De leidinggevende krijgt tips hoe de medewerker te ondersteunen om nieuw geleerd gedrag vast te houden.

Praktijkvoorbeelden

Voorbeelden van thema’s waarop wij coachen geven wij hieronder, maar de lijst is zeker niet uitputtend. U kunt dus ook met andere thema’s bij ons terecht.
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Overtuigend communiceren, omgaan met weerstanden
 • Timemanagement, systematischer leren plannen
 • Versterken van stressbestrendigheid, omgaan met druk
 • Effectiever leren samenwerken, omgaan met lastige types
 • Klantgericht werken, managen van processen en verwachtingen
 • Werk-/privébalans

Waarom kiest u voor Deen

Til uw (management) team naar een hoger niveau

87 JAAR ERVARING

Deen stond in 1937 aan de basis van de eerste assessments in Nederland en onderscheidt zich door het 'karakter' van mensen zichtbaar te maken. Wij hebben al meer dan 230.000 assessments afgenomen.

ERVAREN CONSULTANTS

Ons team bestaat uit academisch opgeleide assessment psychologen en management development consultants met ervaring met sales en het aansturen van mensen.

TEVREDEN KLANTEN

Door onze kwaliteit, procedures, passende prijsstelling, kennis van branches en snelle rapportagetermijn hebben wij met ruim 80% van onze opdrachtgevers langdurige relaties opgebouwd, waarbij relaties van 15 tot 20 jaar geen uitzondering zijn.

ZELFONTWIKKELDE INSTRUMENTEN

Door de zelfontwikkelde tests en de wijze waarop wij naar assessmentuitkomsten kijken, kunnen wij adviezen met hoge voorspellende waarde bieden.
230.000 +
Aantal assessments
87
Jaar ervaring
9.2
Gemiddelde waardering

Contact

Ontmoet onze consultants
Benieuwd hoe u uw management en potentials kunt ontwikkelen? Deen legt u graag uit wat Management Development concreet voor u en/of uw organisatie kan betekenen. Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, opdat wij contact met u kunnen opnemen.
Maak een afspraak