ONLINE FEEDBACK EN ONTWIKKELTIPS

deen online en offline assessment
Overzicht van ontwikkelpunten per competentie
  • In eigen beheer te gebruiken

  • Keuze uit 29 competenties

  • Persoonlijke toelichting van feedbackgevers

  • Concrete ontwikkeltips

Doel: reëel inzicht in eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten, aanknopingspunten voor ontwikkeling

360º feedback biedt een inzichtgevend overzicht hoe iemand zichzelf ziet en hoe de omgeving diens competenties ervaart. De uitkomsten zijn direct toepasbaar om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen om vervolgens gericht met ontwikkelpunten aan de slag te kunnen gaan die de persoon zelf én diens omgeving van belang vinden. 

Inzicht: zelfbeeld versus beeld leidinggevende/anderen

U kiest zelf de competenties voor de 360º feedback. Vervolgens wordt op basis van uw keuze automatisch een maatwerk 360º vragenlijst gegenereerd. De medewerker vult deze lijst over zichzelf in en vraagt ook mensen in diens omgeving om middels deze lijst feedback te geven. Denk dan aan de leidinggevende, collega‘s, eventueel klanten en medewerkers. Tezamen kunnen zij vanuit verschillende gezichtspunten het presteren op de geselecteerde competenties beoordelen, zodat de medewerker een objectief beeld krijgt van hoe diens competenties worden ervaren. Dit biedt een goede basis voor een Persoonlijk Ontwikkelplan.

Uniek: toelichting feedbackgevers en ontwikkeltips 

De feedbackgevers kunnen een extra toelichting geven op hun beoordeling en dit geeft nog meer inzicht waarom zij uitvoering van een bepaalde competentie als effectief of minder effectief ervaren. Bovendien geven wij voor de competenties waar de medewerker relatief het laagst op scoort gerichte ontwikkeltips waar deze direct mee aan de slag kan.

Resultaat: een uitgebreide sterkte-zwakteanalyse 

In de rapportage worden grafisch de zelfbeoordelingen per competenties weergegeven, afgezet tegen de gemiddelde scores van de beoordelaars. Ook worden per vraag de eigen scores van de medewerker en die van de andere beoordelaars weergegeven, zodat precies valt na te gaan waar de grootste verschillen zijn tussen zelf- en ander beeld. Ook is in één oogopslag te zien waar de medewerker relatief hoog en waar hij/zij relatief laag scoort. Door de concrete handvatten wordt de medewerker gestimuleerd in diens ontwikkeling.

Online dashboard 

Alle testuitslagen van uw kandidaten kunt u inzien in ons geavanceerde en gebruiksvriendelijke dashboard, zodat u de kwaliteit van uw recruitment kunt rubriceren en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online onze betrouwbare en valide tests klaar op elk moment binnen uw HR procedure.

Download brochure

Download hier onze laatste brochure.

Contact voor advies

010 – 477 02 88

Voorbeeld rapport

Nieuwsgierig hoe een rapport eruit ziet?

WAAROM DEEN?

80+ jaar ervaring
Ervaren assessment psychologen
Tevreden klanten
Zelf ontwikkelde instrumenten

Meer informatie nodig?

deen online en offline assessment
Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.